Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Stovky restaurací s příchodem EET končí, dvě třetiny firem čekají velké komplikace

Co se píše o pivovarech a pivu


Stovky restaurací s příchodem EET končí, dvě třetiny firem čekají velké komplikace

[pátek, 25. listopad 2016]

Stovky restaurací s příchodem EET končí, dvě třetiny firem čekají velké komplikace[goto:http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/stovky-restauraci-s-prichodem-eet-konci-dve-tretiny-firem-cekaji-velke-komplikace/1419403]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Kacer

neděle, 27. listopad 2016
13:40

Bureš svým nedokonalým paskvilem,který má název EET se spoustou výjimek zlikviduje vesnické hospůdky s malou výtočí pro pár místních,popř nějakého příležitostného konzumenta.O několika z našeho okolí už vím.Dej nám Bůh štěstí.


napsal(a): Kacer (gkacer(a)seznam.cz) [Odpovědět]

pana

sobota, 26. listopad 2016
18:26

Bureš už z toho vyndal svoje stánky, s nimi se svezli asijští a světští spoluobčané, teď ti, co nepřiznávají vůbec nic, takže už chybí jen všichni minulí a současní bolševici a estébáci a pár stovek jeho kamarádů, co mu lezou do prdele, a EET pro sto zbylých chudáků se může spustit.


napsal(a): pana [Odpovědět]

Adsense

13. květen 2024
21:43


posted by: Inzerce

pepik

sobota, 26. listopad 2016
14:22

Už vidím ty stovky hospodských na pracáku.Na vesnicích je už teď dost výčepů mimo veškerou evidenci.Sousedé se sejdou v bývalé hospodě nebo třeba hasičárně.Někteří hospodští už jsou připraveni jiní hledají jak se evidenci vyhnout.Těm co jsou na EET připraveni vadí spíš množství výjimek.


napsal(a): pepik (sir22(a)stream.cz) [Odpovědět]

píra

sobota, 26. listopad 2016
08:10

píra

Bohužel to už opravdu pozoruji. I v realativně bohaté Praze a Jižních Čechách. Tenhle Babišův bič na podnikatele nás bohužel připraví o stovky, možná i tisíce hospod. Zmizí hlavně ty vesnické a ty se staršími majiteli, a také příležitostné stánky, zahrádky, výčepy, mnohde i nádražky.


napsal(a): píra [Odpovědět]

jiri.kana

sobota, 26. listopad 2016
09:11

jiri.kana

píra:Pozorovatel z vnějšku musí zřetelně vidět, že Češi to tak chtějí. Touží po hřejivé náruči Agrofertu a budou ho pořád radostně volit. Zítra začne prosazovat povinnost měsíčně odesílat na FÚ přehled rodinných výdajů, za týden povinnost vyžadovat v obchodech účtenky, pak vyhlásí, že na tom prvním netrvá a všechny tři kroky mu zvýší volební preference.

Hospodští kradnú a pivovary jim dodávají nedaněné pivo a my sme tu neni od toho abyzme podporovali nejakých živnostníkov, byznys je jinde.

Preference mu pořád rostou, takže je to asi v pořádku. Naštěstí i tento růst má své meze, protože blbost je sice nekonečná, ale víc než 100 % těch nepřemýšlejících voličů není.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

pivo

sobota, 26. listopad 2016
23:24

pivo

jiri.kana: Ano, lidská blbost v ČR je, zdá se, nekonečná. Vítězí, bohužel, víra v nejjednodušší řešení jakéhokoliv problému, no, a že to za nás vyřeší ten jeden nebo ti - vyvolení! Lidi, zdá se, zapomněli, rezignovali na odpor proti všemu bolševickému, proti tomu, co pokřivilo veškeré normy.


napsal(a): pivo [Odpovědět]

pana

neděle, 27. listopad 2016
10:15

pivo: Svatá pravda, jsme národem závistivých tupců. Bohužel.


napsal(a): pana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI