Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Džbánek z Hanušovic se líbil nejvíc

Co se píše o pivovarech a pivu


Džbánek z Hanušovic se líbil nejvíc

[neděle, 21. říjen 2007]

Hanušovický pivovar Holba výrazně uspěl na letošním Gastrosetu v Praze, který každoročně představuje novinky z oboru gastronomie, potravin a nápojů. Jeho součástí byla i speciální soutěž pivovarníků a vinařů.

Pivovary soutěžily o nejhezčí pivní sklo, zatímco u vinařů byla hodnocena vinná láhev včetně etikety. Návštěvník veletrhu si mohl prohlédnout přihlášené exponáty a pak prostřednictvím hlasovacího lístku zvolit favorita. „Nejvíce se líbil krýgl z hanušovického pivovaru Holba, který se celkově umístil za sklenicemi z Pivovaru Nová Paka a Bernarda,“ informovala mluvčí pivovaru Hana Matulová.

„Je to první soutěžní úspěch nového džbánku, do kterého se holba čepuje teprve tři měsíce a chválí ho i naši konzumenti. Džbánek je již tradičně nejvíce využívaným sklem, ve kterém se pivo podává nejčastěji, proto nás ocenění těší,“ okomentovala úspěch Alena Chylová z marketingu pivovaru Holba.

Holba se čepuje do nového skla od léta. Jedná se o ucelenou kolekci zahrnující sklenice, džbánky a poháry o objemech 0,3 a 0,5 l.

„Podařilo se dokonale vyladit nejen celkový tvar, ale i ucho džbánku. Tvar i velikost džbánku napomáhá jeho celkové stabilitě a u ucha je důležitá snadná uchopitelnost pro konzumenta i obsluhu.,“ dodala Alena Chylová. (Právo)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI