Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na minipivovar se složilo 17 kamarádů, první várku vyprodali za den

Co se píše o pivovarech a pivu


Na minipivovar se složilo 17 kamarádů, první várku vyprodali za den

[pátek, 20. červenec 2018]

Na minipivovar se složilo 17 kamarádů, první várku vyprodali za den[goto:https://jihlava.idnes.cz/pivovar-vysocina-hejkal-nove-mesto-na-morave-firma-podnikani-pivo-vyroba-1li-/jihlava-zpravy.aspx?c=A180719_095946_jihlava-zpravy_mv]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Sekal

pátek, 20. červenec 2018
13:11

Sekal

Tak před pár lety se říkalo, že se pivovarů uživí tak 400, teď sedm set, já myslím, že by se jich uživilo klidně tisíc, kdyby byl dostatek sládků. Minipivovary s dobrým pivem mají narváno, ale kupodivu mívají občas narváno i minipivovary s pivem průměrným (Pivovarský dům, Prachatice) nebo špatným (U dvou koček). Teď jsem byl na Šumavě a dumal jsem, kam mám jet pro pivo ze Stožce, postupně jsem z okolí z chuťových důvodů proškrtal Volary, Prachatice, Kvildu a Modravu, pak ještě Vimperk (ten mi sice chutná, ale na blind tam rozhodně nikdy nepojedu, no a když holt nezvedají telefon, tak nic), nakonec jsem jel do Kašperských hor (celkem 100 km), takže mi přišlo, že trh tam rozhodně nasycen není.
---------------------------------
Zpráva byla upravena 20.07.2018 ve 13:55:43


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Milan Snopek

pondělí, 23. červenec 2018
12:02

Sekal: Jakožto Kašperák musím toto potvrdit. Na Šumavě a obecně v západočeském kraji je malých pivovarů (dobrých) málo. V porovnání třeba s Moravou je to výrazný rozdíl. Jinak kolem Stožce bych vypíchl snad akorát pivovar Hluboká, který mi celkem sedl. A místo Modravy bych zas doporučil Kvildu.


napsal(a): Milan Snopek (bhut(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI