Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Dopřejte si blahodárnou pivní lázeň

Co se píše o pivovarech a pivu


Dopřejte si blahodárnou pivní lázeň

[středa, 6. únor 2008]

Pro všechny milovníky zlatavého pěnivého moku je tu hotová revoluce - pivní lázeň! Už jste se někdy koupali ve vaně plné piva? Ještě ne? Tak právě nyní máte jedinečnou příležitost to vyzkoušet na vlastní kůži, a to dokonce v kraji, který je "tekutému chlebu" přímo zaslíbený!

"Pivní lázeň má velmi blahodárné účinky na lidský organizmus," říká Jan Čeliš, provozní vedoucí Lázeňského penzionu U Čtyřlístku v obci Hořelec na Chrudimsku, který jako jediný v Pardubickém kraji tuto unikátní léčebně - relaxační proceduru nabízí.

"Dokáže výrazně zlepšit funkce celého těla a jeho obranyschopnost. Představuje naprosto ideální ozdravnou kúru pro pleť i vlasy. Pivní lázeň pročišťuje též krevní oběh a uvolňuje svaly. Příjemně prohřeje klouby i pokožku a uvolní škodlivé látky z kůže. K regeneraci přispívá také celá řada vitamínů B, proteiny, sacharidy, které v sobě mají pivní kvasnice," popisuje provozní vedoucí Lázeňského penzionu U Čtyřlístku, jenž se nachází v blízkosti vyrovnávací nádrže Sečské přehrady.

"Cílem pivní lázně je naprostá fyzická i psychická harmonie. Pro člověka je to prostě balzám na těle i na duši," sděluje Jan Čeliš. "Celá procedura se odehrává v příjemné teplotě vody, která se pohybuje kolem 35 stupňů Celsia. Dokonalý prožitek umocňuje koupel ve stylové dřevěné, dubové vaně pro dvě osoby," doplňuje.

O to, že by se někdo snažil při této proceduře vypít její lahodný obsah, v Lázeňském penzionu U Čtyřlístku strach nemají. "Ve spolupráci s pardubickým pivovarem Pernštejn jsme pro hosty připravili příjemné překvapení. K pivní lázni bude podáván dvanáctistupňový kvasnicový ležák," podotýká provozní.

"Pivní lázeň je cenově dostupná. Dovolit si ji může úplně každý. Chce to mít jen chuť vyzkoušet něco nového a netradičního," dodává Jan Čeliš.

Slavnostní zahájení (pozvánka zde... ) činnosti pivní lázně se uskuteční ve čtvrtek 7. února 2008, přičemž účast je nutné potvrdit na tel. 732 124 506.

O den později pak bude tato procedura přístupná široké veřejnosti.

Zdroj: Protext


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Kejna

úterý, 12. únor 2008
10:14

Kejna

tak to je mazec, kdyby to nebylo tak smutné, tak bych se snad usmál! Rád bych znal tu "tvůrčí myšlenku" zřizovatele. .. cha nejchutnější, .. ta drzost .. um Gottes Willen!!


napsal(a): Kejna [Odpovědět]

Dwarf

pondělí, 11. únor 2008
22:12

Dwarf

no, já tam tedy čtu toto: Bohatý jídelníček klasické české kuchyně doplňují jídla z přírodního grilu, kde se opékají selata, kýty, krůty, ryby a v pestrém nápojovém lístku nesmí chybět nejchutnější česká piva Gambrinus a Plzeň. (qůli tomu tam hned jedu)
---------------------------------
Zpráva byla upravena 11.02.2008 ve 22:13:18


ICQ: 131508397

napsal(a): Dwarf [Odpovědět]

Libor

pondělí, 11. únor 2008
21:36

Libor

to MirEgg: No. 1 odpoveď


ICQ: 425728891

napsal(a): Libor [Odpovědět]

MirEgg

pondělí, 11. únor 2008
20:24

MirEgg

Chody: Asi nechtějí riskovat, že z té G PU S chemie někdo chytí nějakou nehezkou vyrážku :-D


napsal(a): MirEgg [Odpovědět]

Adsense

23. květen 2024
17:19


posted by: Inzerce

Chody

pondělí, 11. únor 2008
19:05

Chody

Také Vás kvasnicový Pernštejn nalákal? Třeba na pobyt v tomto penzionu? Pak Vám možná při rozhodování pomůže tato informace Penzionu U Čtyřlístku:
"Náplně van tvoří pivní extrakt z pivovaru Perštejn a také pivo Perštejn se podává v pivních lázních. V restauraci máme na čepu Gambrinus, Plzeň a Staropramen."


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI