Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar podpoří město Kutná Hora

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar podpoří město Kutná Hora

[úterý, 10. červen 2008]

Dnes (30.května 2008) se v historických prostorách kutnohorské radnice uskutečnilo jednání starosty města Ivo Šalátka se zástupci akciové společnosti DRINKS UNION , která vyrábí pivo v pivovaru Kutná Hora. Při této příležitosti podepsali starosta Kutné Hory spolu s generálním ředitelem DRINKS UNION, a.s. Ing.Milanem Schrammem Memorandum o spolupráci na rok 2008.

„Spolupráce probíhá již několik let a my se každoročně scházíme na radnici, spolupráci hodnotíme a uzavíráme memorandum na další rok “, řekl starosta Ivo Šalátek. I letos obě strany navázaly na tradici z minulých let už v lednu a pivovarská společnost již podpořila několik akcí ve městě. „Dnes jsme si společně udělali čas, abychom pana starostu podrobně informovali o našich letošních záměrech.„ prohlásil generální ředitel DRINKS UNION ing. Milan Schramm. Jednání se dále zúčastnil ředitel pivovaru Kutná Hora Jan Hejra a také manažer pro vnější vztahy DRINKS UNIONU a.s. ing.Josef Vejlupek, který spolupráci s městem Kutná Hora zajišťuje. Celková částka, kterou nápojová společnost podpoří sportovní,kulturní a společenský život ve městě činí 800 tisíc korun a oproti loňsku narostla o 30 tisíc.

Z přílohy memoranda vyplývá, že společnost letos podpoří některé již tradiční partnery-ve sportu kopanou,lední hokej, Kutnohorskou laťku, Český pohár horských kol, v kultuře pak Tylovo divadlo, Ortenovu Kutnou Horu či Svatováclavské slavnosti. Mezi nově podpořené aktivity pak patří kuželkáři TJ Sparta Kutná Hora, atletika a florbal SKP Olympia, Kutnohorský festival či Kutnohorská Kocábka.

„Je potěšitelné , že DRINKS UNION přichází každoročně s novými, neotřelými nápady. Letos uspořádali ve své režii Staročeskou zabíjačku v pivovaru a na léto chystají „DIVADLO V PIVOVARU„ pochválil své partnery starosta Šalátek. „Jedná se o originální projekt, kdy profesionální herci v prostorách pivovaru baví návštěvníky divadelním představením, jehož komický děj koresponduje se skutečnou historií pivovaru“ dodal Josef Vejlupek.

Podepsané memorandum má v záhlaví úryvek z POSLÁNÍ SPOLEČNOSTI DRINKS UNION ,a.s. : „…Chceme se podělit o svůj úspěch se všemi příznivci i vně společnosti, podpořit společenský,sportovní a kulturní život ve svém okolí….“

Zdroj: Tisková zpráva Drinks Union


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI