Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Kozel truhlářem

Co se píše o pivovarech a pivu


Kozel truhlářem

[pátek, 11. květen 2007]

Od května přichází značka Velkopopovický Kozel s novou televizní reklamou. Nahrazuje tak předchozí reklamu „Uzenář“, která byla vysílána od srpna roku 2006. Protože přichází nová letní sezona, je nezbytně nutné, upoutat spotřebitele novou kampaní.

Velkopopovický Kozel má ve své komunikační ideji cíl vyjadřovat ocenění za poctivě odvedenou práci a odměňovat za ni skvělým Velkopopovickým pivem. Nová televizní kampaň tento komunikační koncept dále rozvíjí, protože jak ukázaly testy, tak i reálné vyhodnocení reklamy „Uzenář“, je tato kreativní myšlenka dobře přijímána cílovou skupinou a je jedinečná právě pro značku Velkopopovický Kozel.

Nová kampaň, která dále rozvíjí tento koncept, má pracovní název „Truhlář“. Odehrává se v nádherné stolařské dílně a sympatické maloměstské hospodě, které navozují vlídnou atmosféru malého města. Protože konzumace piva je spojena hlavně s letním obdobím, je celý reklamní spot zalit zelení a prosluněnými letními záběry.

„Truhlář“ pochází z dílny reklamní agentury Ogilvy&Mather. Produkci reklamy zajišťovala produkční společnost Filmservis. Režie je ujal jeden z nejlepších českých reklamních režisérů pan Jiří Hanych, který již opakovaně pracuje pro značku Velkopopovický Kozel. A za kameru usedli vynikající kameramani Tomáš Sysel a Martin Šec.

Nový televizní spot bude v televizi nasazen od 2.5.2007. Bude vysílán na televizích Nova, Prima a ČT1.

Zajímavosti z natáčení:

Od zadání do schválení uběhlo 135 dnů

Natáčelo se 3 dny

Na samotném natáčení pracovalo kolem 70 lidí, zahrnující herce, štáb režiséra a kameramana, kompars, produkční štáb, architekty, make up artisty a food stylisty, osvětlovače či elektrotechniky…. (Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI