Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na velké festivaly se nedostanou, udělali si vlastní

Co se píše o pivovarech a pivu


Na velké festivaly se nedostanou, udělali si vlastní

[pondělí, 1. září 2008]

Minipivovar Kopřivnice na začátku letošního roku změnil majitele a nové vedení začalo hledat nové příležitosti k prodeji svého piva. Rozšířilo síť restaurací a začalo se orientovat na vlastní prodejní akce.

Od jara se můžete s pivy Lašský Vulkán, Chacharek, Řízek a Uhlo setkávat na poutích, pivních slavnostech po celé Moravě. Ochutnat jejich zlatý mok jste mohli i na větších pivních akcích v Olomouci a v Třebíči. Zájem o tato piva podpořila i jinakost chuti a téměř nezakalená barva, byť se jedná výslovně o piva kvasnicového typu, navíc nefiltrována a nepasterizována.

Jak nám řekl ředitel minipivovaru Lukáš Nociar: "Chtěli jsme se dostat na větší festivaly, kde je větší množství lidí, ale velké pivovary jsou na těchto akcích na několik let dopředu zalobovány, tak jsme přemýšleli a začali jsme připravovat festival vlastní. První festival, který pořádáme, se uskuteční 12.-13. září 2008 v Ostravě-Porubě, ve sportovním areálu SKALKA. Jeho název zní CHACHAREK HIP HOP FEST 2008. Pozvali jsme, a naše pozvání přijali špičky HIP HOPové scény, jako jsou VLADIMÍR 158, HUgo Toxxx, Pio Sqouad, WWO, slovenská formace Kontrafakt, a spoustu dalších i začínajících těles. V areálu bude fungovat stanové městečko, a bude zajištěna kyvadlová doprava z tram. smyčky Vřesinská. Pokud se nám náš počin podaří, chceme pořádat v roce 2009 další festivaly se zaměřením na rock, folk, pop, hiphop, popřípadě pivní slavnosti."

Nezbývá nám, než pořadatelům popřát obrovskou návštěvnost, dobré počasí a spoustu spokojených konzumentů jejich zlatavého moku. Jak jde vidět i tudy může vést cesta boje malých pivovarů s velkými.

Jen pro upřesnění uvádíme, že bližší informace naleznete na www.hiphopfest2008.cz a organizátoři vzkazují vřelé pozvání na akci, v naších končinách spíše vyjímečnou.

Zdroj: Rychvaldské sportovní a relaxační centrum s.r.o. (chacharek.cz)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI