Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

V Bernardu splnili socialistický závazek

Co se píše o pivovarech a pivu


V Bernardu splnili socialistický závazek

[pátek, 31. říjen 2008]

Dělníci i pracující inteligence Rodinného pivovaru BERNARD dosáhli dnes významného úspěchu. Splnili svůj sdružený socialistický závazek k 91. výročí Velké říjnové socialistické revoluce nejméně o jeden půllitr překročit loňský výstav piva: 156 520 hektolitrů.

Svým nadšením, zvýšeným pracovním úsilím, zavedením několika zlepšovacích návrhů a v neposlední řadě důsledným uplatňováním sovětských zkušeností se tak stalo už na dnešní ranní směně. Celých osm dní před výročím události, která otřásla světem!

Namísto oslavy a bouchání zátek od piva humpolečtí pracující ve svém úsilí nepolevili a stmelený kolektiv uzavřel zpevněný socialistický závazek - do konce roku překonat loňský výstav nejméně o dvacet procent. Blahopřejeme a jen tak dál, soudružky a soudruzi.

Čest práci!

Zdroj: Tisková zpráva pivovaru Bernard Humpolec


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

siki

pátek, 31. říjen 2008
11:28

siki

I já přeji Bernardovi do další pětiletky splnění plánu a mnoho brigádníků, kteří mu v tom svou prací pomohou a pokud my všichni budeme Bernarda pít, pomůžeme závodu v Humpolci nejen plán splnit, ale i překročit!


:-) :-) :-)


napsal(a): siki [Odpovědět]

Energetik

pátek, 31. říjen 2008
11:20

Energetik

Preji panu Bernardovi a spol., at kazdy rok prekroci alespon o tech 20%. S Bernardem dokazal temer nemozne a vari vyborna pivka. Na druhou stranu - oni mu to soudruzi zase pekne zdani... ::lol


napsal(a): Energetik [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI