Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Zimní edice Staropramenu

Co se píše o pivovarech a pivu


Zimní edice Staropramenu

[pátek, 7. listopad 2008]

Společnost Pivovary Staropramen uvádí na trh Zimní limitovanou edici Staropramen a Gurmánskou kolekci se Stellou Artois.

Zimní limitovaná edice Staropramen svým vzhledem již na první pohled evokuje období, pro které je určena. Obsahuje čtyři piva Staropramen Ležák, čtyři piva Staropramen Granát a originální půllitrovou sklenici.

Foto

Na základě našich zkušeností jsme si ověřili, že spotřebitele v době Vánoc zaujmou především balení, která obsahují něco výjimečného. Z tohoto důvodu jsme i letos připravili balení, které umožní všem vychutnat si pivo v originální sklenici,“ říká Daniel Musialek, manažer značky Staropramen.

Dalším dárkem je Gurmánská kolekce, která obsahuje oblíbený prémiový ležák Stella Artois, osvěžující Hoegaarden White s vůní po pomerančích a koriandru, tmavé klášterní pivo Leffe Bruin s karamelovou příchutí a Belle-Vue Kriek s chutí macerovaných třešní. Součástí tohoto balení je i průvodce gurmánskou kolekcí, který kromě popisu charakteru a historie jednotlivých značek obsahuje také recepty vhodné ke každému typu piva.

Zdroj: Strategie.cz | Autor: Václav Sochor

[AB InBev] 14:51 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

emu

sobota, 8. listopad 2008
11:50

emu

V tomto směru mě už kolikrát napadlo, že by se dalo na předvánoční trh šoupnou nějaké balení OPRAVDOVÝCH speciálů, např. z různých českých pivovarů. Takový balíček třeba 8 vánočních speciálů z různých malých českých pivovárků by se mohl stát vhodným dárkem k Vánocům pro nejednoho pivaře, a samozřejmě by si to mnozí koupili i pro sebe. Asi je problém, aby se domluvilo více výrobců. Ale taková KBG už by se svým portfoliem mohla něco takového nabídnout do obchodních řetězců.


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI