Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Plzeňský Prazdroj bude propouštět

Co se píše o pivovarech a pivu


Plzeňský Prazdroj bude propouštět

[pátek, 6. březen 2009]

Pivovar Plzeňský Prazdroj propustí v nejbližších dnech část svých zaměstnanců. Reaguje tak na situaci, která vznikla na trhu piva v souvislosti se světovou krizí. Propouštění se dotkne lidí z výroby, úředníků i manažerů.

Pivovar zatím neví přesné počty propuštěných zaměstnanců. K tomuto kroku přistupuje, aby byl i nadále konkurenceschopný k ostatním výrobcům piva. "Každý propuštěný zaměstnanec dostane minimálně pětinásobek svého měsíčního výdělku a k tomu ještě odměnu, která bude vypočítána podle délky pracovního poměru v Prazdroji,“ řekl tiskový mluvčí pivovaru Jiří Mareček.

Prazdroj navíc všem propuštěným lidem zajistí konzultace s pracovními agenturami za účelem hledání nový pracovních míst.

Zdroj: Plzeň.cz | Autor: Iva Kokešová

[SABMiller] 13:15 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dan

pátek, 6. březen 2009
16:13

Dan

Jestlipak propustí bednáře, kteří jsou ve celonerezové chemičce vytížení jedenkrát ročně, při "divadelním" smolení dřevěných sudů?


napsal(a): Dan [Odpovědět]

jirin

pátek, 6. březen 2009
15:14

jirin

Nečerpali náhodou nějaké dotace, či daňové úlevy od státu, že musí určité období udržet zaměstnanost? Ale to bylo tuším ještě za socanů, a ta doba je třeba 2 roky. Ale co mě to nevadí, když tam bude míň lidí, víc to pivo už mršit nemůžou a když bude míň obchoďáků, bude míň přeplacených hospod.


napsal(a): jirin [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI