Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Městský pivovar slaví narozeniny hudbou

Co se píše o pivovarech a pivu


Městský pivovar slaví narozeniny hudbou

[čtvrtek, 14. květen 2009]

Už čtvrté narozeniny slaví Městský pivovar ve Štramberku a k oslavě si na tamní náměstí přizval hned několik hudebních gratulantů. Tuto sobotu a neděli se tam chystají vystoupit takové kapely, jako například Legendy se vracejí, Docuku nebo Cizinci.

Vše odstartuje krájení narozeninového dortu už spojeného s veřejnou ochutnávkou v sobotu ve 14 hodin. Hudební složku pro tento den obstarají kapely HEC a Legendy se vracejí. Rozhodně se vyplatí poslechnout si obě, hudební fajnšmekři by si ale neměli nechat ujít především druhou zmíněnou kapelu. Legendy jsou partičkou skvěle sehraných muzikantů. „V sestavě této skupiny hrající pro dobrou náladu, nostalgické zavzpomínání i k tanci, naleznete brilantního kytarového mága Andonise Civopulose, Petra, Romana "Izzy" Izaiáše a konečně Libora Pyška,“ připomíná nepřehlédnutelnou soupisku kapely pro Region publicista Richard Boryna.

Legendy mají na svém kontě mnoho beznadějně vyprodaných koncertů v rámci celé České republiky. Jejich hráčské umění si však už vychutnali i obyvatelé a hosté řeckého ostrova Kréta, kde loni v září pánové úspěšně absolvovali menší turné. Během mnohdy až tříhodinového koncertního bloku přehrají hity známé snad všem generacím - od Pink Floyd, Led Zeppelin, AC/DC, Slade po 4 Non Blondes, Lennyho Krawitze, Green Day či Bruce Springsteena.

Ještě v sobotu také vystoupí temperamentní taneční skupina Thara, která na štramberském náměstí přinese podmanivé Španělsko a Irsko. Večer uzavře narozeninový mejdan v Apollo klubu.

Ani neděle nebude po hudební stránce za sobotou zaostávat. Vystoupit se chystá trojlístek Cizinci, valašskomeziříčští folklorbeatoví Docuku a osvědčený Team Revival. Připravena je také Gastronomická show Romana Hadrbolce. Talentovaný profesionál z Moravy, který své obrovské zkušenosti z oblasti gastronomie uplatnil a rozvíjel také u světoznámých celebrit, chystá pro oslavence speciální pokrm.

Oslavy čtvrtých narozenin Městského pivovaru se bude na štramberském náměstí konat v sobotu 16. a v neděli 17. května.

Zdroj: Novojičínský deník.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI