Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Zápas polonahých dívek v sudu a rajčatová bitva. Sobotín zaplaví pivo a kofola

Co se píše o pivovarech a pivu


Zápas polonahých dívek v sudu a rajčatová bitva. Sobotín zaplaví pivo a kofola

[středa, 5. srpen 2009]

Sobotínský den plný piva a zábavy vypukne v sobotu 8. srpna od 14 hodin v novém areálu Senior pod kostelem. Kromě široké nabídky různých druhů piv včetně speciálů je pro návštěvníky připraven velký doprovodný program. Jeho vrcholem bude rajčatová bitva o soudek piva.

Klání se bude konat v blátě, proto pořadatelé účastníkům doporučují si vzít ručník a náhradní spodní prádlo.

Na programu bude také pokus o největší kofolovou štafetu na světě, pořadatelé sobotínské akce už před časem zorganizovali pivní štafetu a 2672 pivařů v nepřetržité řadě vypilo půllitr českého piva.

Přemýšleli jsme o dalším národním nápoji, se kterým bychom vytvořili světový rekord. Zvolili jsme kofolu, účastníci štafety vypijí 0,4 litru kofoly, přiťuknou si a následuje další kofolák. Zvládnout to chceme 1140krát, protože to číslo je počet obyvatel Sobotína," vysvětlil organizátor Petr Hradil.

Návštěvníci mohou zažít uprostřed léta také sněhovou koulovačku, na kterou bude připraveno dvě a půl tuny sněhu. Pánské osazenstvo zase kromě feferonkového minifestiválku také potěší odvážné dámy, které budou zápasit v bazénku plného piva. Těchto soutěží se zápasnice zpravidla účastní bez svrchního oděvu.

Zdroj: Šumperský a jesenický deník.cz | Autor: Hana Kubová


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI