Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Starobrno věnovalo do spotřebitelské soutěže nejhodnotnější cenu ve své historii

Co se píše o pivovarech a pivu


Starobrno věnovalo do spotřebitelské soutěže nejhodnotnější cenu ve své historii

[úterý, 1. září 2009]

Spotřebitelská soutěž, oficiálně nazvaná Starobrněnské žně aneb Sklízejte ceny, probíhá od začátku srpna do konce září v 1500 provozovnách v nichž se značka Starobrno čepuje. Promotion je zajímavá svým pojetím a snahou vzbudit v konzumentech zájem nejen o značku, ale i o pivovar, v němž se vaří. Kromě toho se však může pochlubit i jedním „nej“. Starobrno do ní totiž věnovalo nejhodnotnější cenu ve své historii.¨

Princip soutěže je následující, každý kdo si v období srpna a září dá 2 točená Starobrna má možnost soutěžit a třikrát vyhrát prostřednictvím stíracího losu, který obdrží v jedné z 1500 provozoven zapojených do této akce. Z losu se dozví kód, který společně s odpovědí na soutěžní otázku („Kolik 0,5 litrových piv značky Starobrno, zaokrouhleno na stovky, uvaří nová varna v pivovaru Starobrno za srpen a září 2009?) odešle smskou. Každá 35. odpověď vyhrává jednu z 80.000 garantovaných cen. Každý den je navíc na webu vyhlášena tzv. šťastná chvilka. Odesílatel sms, která přijde nejrychleji po jejím vyhlášení, vyhrává kompletní párty sadu. Ta je tvořena 50 l sudem Starobrna, 5 kg masa, dřevěným uhlím, kelímky, zapůjčením slunečníku, stolu a jejich dovozem až na místo určení. Nejdražší cenu v historii Starobrna, nový VW California v hodnotě 1,5 milionu Kč, vyhraje autor nejpřesnější odpovědi na soutěžní otázku.

Další informace o soutěži mohou zájemci získat přímo na www.starobrno.cz, z billboardů, rádií i tisku. Zapojené provozovny jsou označeny samolepkami, plakáty a stojánky na stolech.

Zdroj: Marketingové noviny.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI