Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Erotické pivo Hopf prý zvyšuje libido

Co se píše o pivovarech a pivu


Erotické pivo Hopf prý zvyšuje libido

[úterý, 15. září 2009]

Sládek Jürgen Hopf vaří pivo nesoucí jeho jméno zásadně zcela nahý. Na sobě má pouze bavorskou koženou zástěru a krojový klobouk.

Foto

Moku to prý dodává výjimečné vlastnosti, které lze srovnat s účinky Viagry. Chmelový nápoj údajně zvyšuje libido, a kdo ho ochutná, zapomene na nudné večery u televize a chce se jen milovat.

První várku Hopf získal zcela náhodou. Vlastně omylem, když se pokazil samovarný systém pivovaru v bavorském Schönbrunnu.

Zavolali mě, abych zkusil opravit ten stroj, bydlel jsem jen přes cestu. Bylo to uprostřed noci a nebylo tam živé duše, takže jsem na to šel jen v trenkách a pantoflích,“ vzpomíná na osudnou noc sládek Jürgen Hopf.

Díky tomu, že nešel stroj opravit, musel polonahý Hopf míchat ručně a vytvořil tak unikátní várku piva. „Cítil jsem se divně a věděl, že toto pivo bude jiné a bude se lišit od všech ostatních. Když bylo pivo hotovo a šlo do prodeje, každý, kdo ho vypil, hned cítil účinek. Každý, koho jsem se ptal, mi tvrdil, že týden nezapnul televizi. Místo toho šel rovnou do postele, aby nemarnil čas,“ vysvětluje Hopf, jehož pivo se prodává v lahvích s nahotinkou na etiketě.

Pivní speciál se má teď z Bavorska rozšířit do zbytku Evropy včetně Británie

Zdroj: Blesk.cz | Autor: Famous


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

val

středa, 16. září 2009
07:30

val

Nahatej skopčák vaří pivo v hříšně temné noci! Rosťo, pojď sem, to musiš vidět! :-)


napsal(a): val [Odpovědět]

tomas

středa, 16. září 2009
08:40

tomáš

to val: On pan sládek holt zjistil, že když výbornej, ale nijak speciální pils nazve Erotik bier tak toho prodá daleko víc a jak je vidět tak to funguje. Ze zvědavosti jsem to pivo taky nedávno zakoupil, ale nijak mě to pivo nenabudilo a ani ve složení není kromě sladu chmele a kvasnic žádnej ženšen, atd. takže jde jen o slušnej obchodní trik. Možná ho ispirovaly stopařky na výpadovce u Chebu.


napsal(a): tomas [Odpovědět]

Adsense

17. květen 2024
00:06


posted by: Inzerce

val

středa, 16. září 2009
09:01

val

to tomas: njn, na hlavu padlá bulvární zpráva z ještě bulvárnějšího zdroje. Ani se mi nechce věřit, že by to pravda a ne nějakej apríl. Ale zas na druhou starnu, němci jsou (spolu s japoncema) největší úchyláci světa... :-)


napsal(a): val [Odpovědět]

tomas

středa, 16. září 2009
09:40

tomáš

to val:
Vaří to tenhle pivovar kousek od CZ hranic: http://www.lang-braeu.de/indexd.htm
No oni si slečnou na etiketě vypomáhají i třeba v Rohozci, takže se potom mezi úchyláky počítáme asi taky. Vy máte s japonskejma a německejma úchylákama nějakou osobní zkušenost? Já tedy naštěstí nikoho takovýho zatím nepotkal...


napsal(a): tomas [Odpovědět]

tomas

středa, 16. září 2009
10:25

napsal(a): tomas [Odpovědět]

val

středa, 16. září 2009
11:43

val

to tomas: napsal jsem Vám podnětnou reakci na téma zahraniční úchyláci, ale furt mi to hlásí zpráva zamítnuta, v roztržitosti jsem si ji neuložil a psát znova se mi to nechce, takže pardon. Pokud vás zajímá něco o úchylkách, dejte vědět :-) (omlouvám se za OT)


napsal(a): val [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI