Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vyplatí se vsadit na pivo z českých regionálních pivovar

Co se píše o pivovarech a pivu


Vyplatí se vsadit na pivo z českých regionálních pivovar

[středa, 20. leden 2010]

V posledních letech se pivaři nestačí divit a museli se přizpůsobit mnoha novinkám. Nyní jako by jim došla trpělivost a vracejí se opět k poctivému pivu.

Tomu z regionálních českých pivovarů, které nepatří do žádné pivovarnické megaskupiny se sídlem třeba někde v jižní Africe. Konzumenti se shodují, že překvapení už bylo dost.

Zlatý mok s majestátem českého piva se totiž vyrábí různě v Evropě a zástupci všech mega pivovarů svorně tvrdí, jak na výrobu v zahraničí „přísně“ dohlíží sládek z Česka. V této souvislosti se nabízí otázka. Jaký je to sládek, který nepozná to, co odhalí konzument s prvním douškem? Bohužel za vším stojí orientace na profit a nikoli na konzumenta a kvalitu produktu.

Současně však jedna dobrá zpráva. Na trhu stále existuje řada českých pivovarů a regionálních značek, vyráběných klasicky podle tradičních postupů. Jsou to ti, kteří nepodlehli tlaku nadnárodních gigantů. Podařilo se jim prosadit právě díky poctivé klasické výrobě, jedinečné chuti piva a přízni konzumentů.

Zdroj: Zubr.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dan

středa, 20. leden 2010
09:42

Dan

Moje řeč, za to co předvádí sládci v africkém pivovaru, by jinde dostali hodinovou výpověď...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

lumír

středa, 20. leden 2010
15:39

to Dan:
sládci z afrických pivovarů nejsou již dávno ti, kdo rozhodují o kvalitě ...


napsal(a): lumír (hynecekl(a)volny.cz) [Odpovědět]

Adsense

15. květen 2024
09:40


posted by: Inzerce

Dan

středa, 20. leden 2010
17:47

Dan

to lumír:
Jo, tak to bohužel je. Když sládek gambrihnusu prohlásí, že jejich technologie je tak dokonalá, že už ani nemusí ochutnávat pivo, tak to je opravdu "tradiční výroba" jak hrom.
Myslím že by klidně mohli zrušit funkci sládka. Stejně v jejich pracovní náplni je především mediální masáž a trvalé lhaní spotřebitelům...


napsal(a): Dan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI