Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Prémiový ležák Lobkowicz Premium si úspěšně našel své místo na českém pivním trhu

Co se píše o pivovarech a pivu


Prémiový ležák Lobkowicz Premium si úspěšně našel své místo na českém pivním trhu

[pondělí, 14. červen 2010]

Je to již půl roku, co pivovarská skupina K Brewery veřejnosti oficiálně představila svůj prémiový ležák Lobkowicz Premium. Ačkoli se jedná o značku novou, vybudovala si poměrně rychle svoje místo v regálech obchodů a dnes je k dostání ve většině řetězců působících na našem trhu. Dobře si Lobkowicz Premium vede i v restauračních zařízeních. „Za prvních osm měsíců od svého zrodu se náš ‘šlechtic mezi pivy‘ nabízí ve více než 300 restauracích po celé České republice, a to považujeme za obrovský úspěch. V nabídce máme i jeho nealkoholickou variantu Lobkowicz Premium Nealko,“ říká Zdeněk Radil, předseda představenstva a zároveň minoritní akcionář skupiny.

Ačkoli je tento ležák na trhu teprve několik měsíců, stihl si již přivést stříbrnou medaili z mezinárodní soutěže Australian International Beer Awards, která je v pořadí třetím největším pivním kláním na světě, a také bronz ze Zlatého poháru PIVEX 2010, kde odbornou porotu zaujal mezi více než 20 jinými ležáky. Pozadu nezůstal ani Lobkowicz Premium Nealko, který si z PIVEXu odvezl stříbrné ocenění a ze soutěže Pivo České republiky dokonce zlato.

Mnozí se nás ptali, zda-li je pro uvádění nového prémiového ležáku na trh v současné nelehké ekonomické situaci ta pravá chvíle. Jsme rádi, že se nám potvrzuje, že i v této době je zde stále poměrně hodně pivařů, kteří dokáží ocenit pivo vařené byť v malém pivovaru, ale poctivě, z nejlepších českých surovin a s veškerou pílí a péčí, které si české pivo zaslouží. Především v posledním kvartálu nás hospodští sami kontaktují a zjišťují si podmínky spolupráce. To je pro nás důkazem, že jsme se vydali správným směrem a pokračujeme v tradici, která se datuje už od roku 1466,“ uvádí Libor Navrátil, marketingový ředitel skupiny.

Zdroj: Tiskovky.info


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI