Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Bavorské pivo je oblíbené i v Asii

Co se píše o pivovarech a pivu


Bavorské pivo je oblíbené i v Asii

[pondělí, 21. červen 2010]

Německý výrobce piva, společnost Arcobräu z Moosu buduje své obchodní vazby s Asií. Ředitel pivovaru Holger Fichtel na své cestě po Asii navštívil Jižní Koreu a Čínu, aby si sám mohl učinit obrázek o tom, jak velký význam zde má bavorské pivo. Kromě toho se asijský trh jeví i jako dobrá možnost pro kompenzaci vývoje stagnujícího, resp. klesajícího německého trhu s pivem.

Jihokorejský trh je zásobován výhradně třicetilitrovými sudy. Do svatodušních svátků (23. května) bylo známo již 40 nových restaurací prodávajících pivo Arcobräu. Naproti tomu nabídku piv na čínském trhu bude tento pivovar obohacovat svým lahvovým pivem a pětilitrovými plechovkami.

Ředitel pivovaru Arcobräu počítá s více než dvaceti námořními kontejnery, které by mohly v roce 2010 zásobovat asijský trh.

Zdroj: Agronavigátor.cz | Autorka: Iva Hvízdalová


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

kopr

pondělí, 21. červen 2010
16:20

Když je zmínka o Asii, jsem zvědav, jak se zde povede Budvaru poté, co skončí čínské EXPO. České firmy, co vrazily peníze do oficiální prezentace v českém pavilónu jsou zatím dost optimistické, pokud jde o další byznys, a Budvar, zdá se, není výjimkou. Soudě alespoň podle vyjádřeníjejich lidí, co se odtud vrátili. Kdyby se v Číně a JV Asii Budvar výrazně prosadil, bylo by to pro české pivovarnictví k nezaplacení. Někdo totiž vždy cestu vyšlápout musí a budvarský ležák není špatný reprezenrtant.. :)


napsal(a): kopr [Odpovědět]

hroch

pondělí, 21. červen 2010
18:48

hroch

to kopr: Na podobně zkroucený kometář zprávy, jsem psal níže uvedenou odpověď na světupiva.
Taky nevhodná reklama. Jiný způsob využití reklamy využívající naprvní pohled nesouvisejicí článek nám předvádějí pivní misionáři z Budějc- nebo snad zaměstnanci PR oddělení. Loňské akce okolo Pardála, které se setkali na pivních servrech se zápornou reakcí, trochu poupravili, zklidnili a zaměřil na Budvar. Nová jména přispěvovatelů a přetvoření téměř každého článku k jedné pochvalě Budvaru, jsou jednoznačným znakem budvarských misionářů.
---------------------------------
Zpráva byla upravena 21.06.2010 ve 18:49:29


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Adsense

16. květen 2024
22:47


posted by: Inzerce

Roman Holoubek

úterý, 29. červen 2010
18:25

Roman Holoubek

to hroch:
Ano pokud je zmínka o Budvaru (Pardálu) nebo je možné doplnit článek komentářem o tomto podniku, tak se vždy najde jeden (většinou neregistrovaný), který jej vyzdvihne. Zvláštní náhoda, především i v tom, že tito komentátoři nejsou vidět jinde pod článkama.



PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI