Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovarské slavnosti s Ferdinandem slaví 19 let

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovarské slavnosti s Ferdinandem slaví 19 let

[pátek, 17. září 2010]

Benešovský pivovar Ferdinand vás zve na své tradiční, tentokráte XIX. Pivovarské slavnosti, které se tentokráte konají v sobotu 18. září 2010 v areálu pivovaru.

Chcete-li přijít na to, v čem vězí kouzlo neodolatelné chuti zlatavého nápoje s bílou čepicí, přijeďte se podívat na letošní již XIX. Pivovarské slavnosti piva Ferdinand do Benešova.

Plakát

Ochutnávka piva však není jediným lákadlem – chybět nebude dobré jídlo, hudební program, netradiční prohlídky pivovaru i veselé soutěže.

Keks i Kamélie

Pivovar se pro všechny otevře už v 11.00 hodin. Od 12 hodin vypukne bohatý kulturní program, kde si v hudební části budete moci zaposlouchat a zavzpomínat si s Kameliemi, zazpívat si se skupinou Keks a Štěpánem Kojanem.

Foto

Mezi další lákadla patří host z Berlína - skupina Cosmonautix nebo se diváci mohou seznámit s rytmy "Afriky" v podání Lucie Kostelecké, přivítat hudební návrat Blanky Šumové, zpěvačky Tiché Dohody, i užít si příjemný rock skupiny Bílá Nemoc a vychutnat si písničky Gabriely Goldové.

Foto

Letošní novinkou je druhá scéna "Pod lipami", kde vám bude střídavě vyhrávat Vranovanka a Český šraml Honzy Slabého.

Pivní tombola, soutěže a výborné pivo

K tradičnímu programu pivovarských slavností patří jistě i soutěže o zajímavé ceny, bohatá pivní tombola, koňský povoz, mažoretky a pro děti různé aktivity a soutěže, při nichž se určitě skvěle pobaví.

Foto

V četných stáncích bude připraveno kvalitní a lahodné občerstvení pro celou rodinu a k popití samozřejmě vynikající točené pivo Ferdinand, včetně toho kvasnicového.

A kdo chce vědět, jak se tu pivko vaří, vydá se na komentovanou prohlídku pivovaru.

Budete i moci potěšit sebe či své blízké koupí nejrůznějších dárkových předmětů s pivní Ferdinandovskou tématikou.

Sečteno a podtrženo: pohodová hudba, dobré jídlo a chuťovky, posezení pod stany, program pro malé i velké a poctivé české pivo Ferdinand.

Zdroj: Benešovsko.info | Autorka: Kateřina Davidová


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI