Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vítězem hlavní ceny Hanáckých žní, automobilu Chevrolet Cruze, se stal pan Miroslav Rosmann ze Sobáčova

Co se píše o pivovarech a pivu


Vítězem hlavní ceny Hanáckých žní, automobilu Chevrolet Cruze, se stal pan Miroslav Rosmann ze Sobáčova

[středa, 6. říjen 2010]

Závěrečná Dožínková party pivovaru Litovel, na které se soutěžilo o automobil Chevrolet Cruze, proběhla 25. září na nádvoří pivovaru.

Na Dožínkovou party se dle pravidel dostal každý, kdo na spodním víčku uzávěru od litovelského piva našel symbol kombajnu. Soutěžící si mohli vzít až devět svých přátel, kteří tvořili soutěžní tým. Týmy bojovaly o automobil v silových, zručnostních a vědomostních disciplínách.

„Mám velkou radost, že všechny disciplíny proběhly v duchu fair-play a soutěžící týmy se navzájem povzbuzovaly. Panovala tu zdravá soutěživá nálada a všichni jsme zde dnes prožili příjemně strávené sobotní odpoledne,“ sdělil své dojmy Miroslav Koutek, ředitel Pivovaru Litovel.

Na závěr soutěže proběhla degustace klasicky vařeného piva Litovel, při které měli soutěžící přiřadit pivo ke značkám z produkce pivovaru. Až tato disciplína rozhodla o vítězi ve velmi těsném souboji mezi prvními dvěma týmy. Vítězem se stal nakonec Miroslav Rosmann ze Sobáčova.

Mám obrovskou radost, koupil jsem si litovelskou lahvovou desítku jako vždycky a pod uzávěrem našel symbol kombajnu. Byla to náhoda a štěstí. Jsem moc rád, že náš tým byl nakonec dnes nejlepší, a že nám při soutěžení vyšlo počasí a atmosféra byla celý den skvělá,“ prozradil Miroslav Rosmann, vítěz automobilu Chevrolet Cruze, když převzal klíče od nového vozu z rukou ředitele pivovaru.

Soutěže probíhaly celé odpoledne až do setmění. Počasí v průběhu programu opravdu přálo, pršet začalo až při předávání samotného vozu. Všichni soutěžící a jejich doprovod si v průběhu soutěže pochutnali také na specialitách na grilu a hlavně na čepovaném pivu Litovel.

Část hlavních cen (pivo na celé léto, horská kola a čtyřkolky) byla již předána na 6. ročníku Litovelského otvíráku, který se konal 14. srpna v areálu Pivovaru Litovel. O zbytek cen mohou všichni soutěžit až do 31. října.

Předání automobilu Chevrolet Cruze bylo vyvrcholením velké letní spotřebitelské soutěže Hanácké žně, kterou jsme spustili v červenci z důvodu nového designu pivních etiket,“ vysvětlil Jaroslav Keprt, vedoucí marketingu Pivovaru Litovel.

Soutěž Hanácké žně probíhá od 19. července do 31. října 2010. Mezi okamžité výhry patří čtyřkolky, lety balónem, horská kola, pivo na celé léto, originální cyklodresy, kombajnérské slamáky a nátělníky.

Letní kampaň Hanácké žně byla propagována inzercí v lokálních médiích (tisk a rozhlas), cross promotion s rádiem Haná (soutěže), billboardovou kampaní a také guerillovou kampaní s mašličkami umisťovanými na zaparkované automobily. Více na www.hanackezne.cz.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovaru Litovel

[Litovel] 10:20 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI