Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vánoční dárky Prazdroje: trojkombinace speciálu Master se sklenicí a retro edice Pilsner Urquell

Co se píše o pivovarech a pivu


Vánoční dárky Prazdroje: trojkombinace speciálu Master se sklenicí a retro edice Pilsner Urquell

[pondělí, 6. prosinec 2010]

Plzeňský Prazdroj se letos inspiroval historií a na předvánočním trhu nabídne výjimečnou retro edici zahrnující litrovou láhev světlého ležáku Pilsner Urquell a dárková balení s keramickým korbelem a keramickými podtácky. Unikátní sada je příležitostí nejen pro milovníky piva Pilsner Urquell, ale také pro sběratele předmětů s pivní tématikou. Pivní speciály Master zase nabídnou trojkombinaci všech tří variant s originální sklenicí.

Jednolitrová láhev Pilsner Urquell v historizujícím stylu

Foto

Limitovaná série jednolitrových lahví světlého ležáku Pilsner Urquell svým stylem odkazuje na první polovinu 20. století. Nechybí replika dobové etikety a tradiční keramický uzávěr. Každá láhev bude navíc zabalena ve vlastní dárkové krabičce. Limitovaná série čítá pouhých 15 tisíc lahví, což v porovnání s cca 100 miliony standardních půllitrových vratných lahví, které má Plzeňský Prazdroj v oběhu, činí z každé této lahve takřka unikátní kousek.

Retro sada keramických korbelů a podtácků Pilsner Urquell

Foto

Foto

Ve vánočních baleních Pilsner Urquell (obsahujících klasické 0,5l lahve) bude přibalen buď keramický korbel na pivo nebo dva keramické podtácky. Korbely jsou vyhotoveny ve třech designových variacích s různými dobovými symboly Pilsner Urquell. Keramické podtácky se objeví také ve třech verzích s historickými symboly plzeňského ležáku. Podtácky vhodně doplňují korbele a vytvářejí tak ucelenou retro sadu.

Balení s podtácky putuje do všech obchodů, retro lahve a balení s korbely dostanete v síti řetězců Albert Hypermarket, Globus Tesco a Interspar. Všechny tyto dárky Pilsner Urquell ale budou v nabídce jen v letošním prosinci.

Chuťová trojkombinace speciálů Master s originální sklenicí

Foto

Pivní speciality Master připravily dárkové balení, ve kterém naleznete všechny tři varianty Master Polotmavý 13°, Master Zlatý 15° a Master Tmavý 18° společně s originální sklenicí Master. S ní se vychutnání kterékoli chuťové varianty stane skutečným gurmánským zážitkem. Na luxusní vánoční balení Master se můžete těšit od prosince, kdy bude k dostání v obchodních řetězcích Albert HM, Globus, Interspar a Tesco.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 11:57 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

pepe

středa, 8. prosinec 2010
21:34

Já bych to charakterizoval asi tak, že krize a ten jejich dvouletej meziroční propad výstavu v desítkách procent donutil monopol něco dělat. Mám jen pocit jestli to nepřichází pozdě. Což je pro nás zákazníky a Český pivní trh jenom dobře.


napsal(a): pepe (pepepepe3(a)seznam.cz) [Odpovědět]

tomino

pondělí, 6. prosinec 2010
12:22

tomino

obal nezachrání obsah! :ble:


napsal(a): tomino [Odpovědět]

Adsense

14. květen 2024
01:46


posted by: Inzerce

orca

pondělí, 6. prosinec 2010
13:11

orca

to tomino:
a ještě ani neznáme cenu ... to by nám teprv bylo zle....


napsal(a): orca [Odpovědět]

honza1205

pondělí, 6. prosinec 2010
16:19

honza1205

to orca: Ta litrovka prej stojí víc jak 90kč no nekupte to :-)


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]

kozousch

pondělí, 6. prosinec 2010
16:40

kozousch

to tomino, orca a honza1205: Buďte, chlapi, trošku shovívaví a berte to tak, že velké pivovary cílí na jiné zákazníky, než na ty, kteří se řídí vlastními chuťovými buňkami. U každého typu zboží existují takzvané "prémiové" značky (Sony, Mercedes, ...) a jejich zákazníci to berou jinak - pro ně je součástí spokojenosti s výrobkem i pocit, že si koupili něco víc než jen výrobek, přestože si mnozí z nich uvědomují, že cena prémiového výrobku neodpovídá jeho skutečné kvalitě nebo užitné hodnotě.
Já bych doporučoval posuzovat piva velkých pivovarů jako každá jiná a v případě, že vám osobně nevyhovuje jejich cena a/nebo kvalita (což je víc než pravděpodobné), tak je nekupovat.
Ale dávat to najevo poměrně nevybíravým způsobem se mi zdá zbytečné a může to být i kontraproduktivní. Tímto způsobem vlastně sami donutíte zatvrzelé konzumenty piva z velkých pivovarů zaujmout obrannou pozici, v níž nebudou ochotní vyslechnout vaše pádné a jistě i správné argumenty. Nechci vám vnucovat svůj názor, ale zkuste zvážit, jestli není lepší šířit osvětu a pivní kulturu "politicky, Kefalín" ...


napsal(a): kozousch [Odpovědět]

jiri.kana

pondělí, 6. prosinec 2010
17:29

jiri.kana

to kozousch:Souhlas. Kdybych měl někoho přesvědčit, tak argumentační model "zapálený jehovista" nebo "všeznalec stojítozahovno" asi nebude to pravé.
Ale předřečníci si spíš (docela trefně) ulevili mezi spřízněnými dušemi, tohle asi neměl být soukromě vedený marketing :)

No ale dělají to prazdrojáci dobře, ne? Obsah průměrný, forma v našich podmínkách exkluzivní, cena tak akorát...


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

kozousch

pondělí, 6. prosinec 2010
18:23

kozousch

to jiri.kana: Já samozřejmě chápu, že je těžké si zdravě nezanadávat, když si člověk přečte ty prázdné marketingové proklamace velkých pivovarů, protože se mu z nich může udělat nevolno, jako kdyby se omylem napil nějakého jejich výrobku. Ale měli bysme mít na paměti, že diskuzi může navštívit i pochybující zákazník velkého pivovaru, který na odborném serveru hledá relevantní informace. Když jako první narazí na jednovětné kritické výkřiky jako v diskuzi na iDnesu, tak ho to témeř určitě odradí od dalšího pročítání článků a diskuzí, a to by byla škoda, protože by v nich mohl najít spoustu užitečných informací.
Opravdu nechci nikomu vnucovat svůj názor a vůbec to nemyslím ve zlém - spíš to dávám k zamyšlení - ale osobně si myslím, že pokud máme být považováni za pivní fajnšmekry a hlását pivní osvětu, tak by bylo lepší dodržovat i jakous takous kulturu projevu, byť samozřejmě neformální a neškrobenou.


napsal(a): kozousch [Odpovědět]

honza1205

úterý, 7. prosinec 2010
13:19

honza1205

to kozousch: Ale jo,to máš pravdu,já na Plzeň nenadávam,vim,že většina lidí když je zahnaná do defenzivy tak hájí to svoje,já osobně se u piva věnuju klidný argumentaci podpořený návštěvou hospody,kde se dobrý pivo točí a snažim se dodržet limit jeden probuzenej měsíčně,ale kde jinde si rejpnout ,když ne tady?Je fakt,že už mi kamarád řekl "ty vole co to bylo včera za pivo(Kácov)dal jsem jich šest a byl jsem na mraky,Plzní dam deset a jsem v pohodě"tak to už je podle mě tupost.


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]

kozousch

úterý, 7. prosinec 2010
14:25

kozousch

to honza1205: Když je ten kamarád ochoten se jiného piva alespoň napít, tak je to ještě v pohodě a třeba bude pít slabší piva. Ale já mám jednoho kamaráda, který pije jen G a PU a ze zásady nic jiného. Když se jde do hospody, kde mají jen skutečné pivo a ne G ani PU, tak cumlá vinné střiky. Když se dělá akce se sudem skutečného piva, tak si přiveze lahváče pivní náhražky PU. A pak mám jiného kamaráda, který je opačně "zásadový", a ten se zase G ani PU nenapije, ani kdyby měl uhynout žízní nebo zapíjet kachnu Cukr Colou. A přitom to jsou chytří a prímoví chlapíci.

Když není vyhnutí, tak já výjimečně pár G nebo PU vydržím a snažím se to remcáním ostatním nekazit. Pokud tedy v té hospodě občas čistí trubky a z pípy teče alespoň ta plzeňská pivní náhražka a ne šlem a strupy jako v dnes již zkrachovalé THE PUB: http://avforum.zive.cz/viewtopic.php?f=1724&t=1071736&p=6298217


napsal(a): kozousch [Odpovědět]

Energetik

čtvrtek, 9. prosinec 2010
08:23

Energetik

to kozousch: Tomu se říká uhodit hřebíček na hlavičku!!! Čtení některých komentářů musí být pro leckoho opravdu zábava. Zapálený pohled obhájcu G se snoubí se stejně fanaticky zapáleným pohledem odpůrců absolutně všeho, co vyprodokuje větší pivovar. :D


napsal(a): Energetik [Odpovědět]

Sekal

čtvrtek, 9. prosinec 2010
11:44

Sekal

to kozousch: Když budu hlásat pivní osvětu, bude v ZČ plno a já si nesednu. Už takhle je to problém.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

kozousch

čtvrtek, 9. prosinec 2010
13:07

kozousch

to Sekal: Takže proto abyste mohl mlsat v poloprázdné hodspodě, tak byste před neinformovanými spoluobčany tajil existenci kvalitních moků? To je ale nehezky sobecké řešení! :-)


napsal(a): kozousch [Odpovědět]

panda

úterý, 7. prosinec 2010
22:43

to tomino:
Obal skutečně nezachrání obsah. Na druhou stranu ale Prazdroj ukazuje, že když to nejde přes pivo, tak si pro akcionáře potřebné peníze stáhne přes marketing. To je samozřejmě legitimní, jen by mě u tohohle kdysi prémiového TOP ležáku těšilo, kdyby to bylo za samotné pivo. To ale v poslední době spadlo do ležákového průměru.


napsal(a): panda [Odpovědět]

honza1205

úterý, 7. prosinec 2010
18:00

honza1205

to kozousch: Géčka už se ani netknu,naposledy jsem ho měl před dvěma lety a prostě to nejde.PU dam tak čtyři a dál to nejde uchyluju se k Fernetu.A neni to předpojatost na grilování mi schválně neřekli co maj za sud a tam jsem skončil u třetího,prostě Plzeň mi nechutná a to jsem jí dřív měl tak rád :-(


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI