Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vánoční zprávy z Rychty

Co se píše o pivovarech a pivu


Vánoční zprávy z Rychty

[pátek, 17. prosinec 2010]

Uplynuly již dva měsíce, co byl otevřen nový Pivovar Hotel Na Rychtě a ještě déle, co jste nám pomohli najít název pro naše piva. Pivovar a restaurace se těší velké návštěvnosti a my doufáme, že i Vy jste již byli ochutnat naše piva či gastronomické speciality.

Každým dnem se snažíme naše služby rozšiřovat ke spokojenosti všech zákazníků a přinášet nové akce, výhody a novinky. A protože se blíží vánoční svátky a oslavy nového roku, rádi bychom Vám touto cestou nabídli jedinečnou příležitost oslavit Nový rok 2011 právě na Rychtě. Za jednorázový poplatek 1500 Kč máte možnost neomezené konzumace piva, jakostních vín, občerstvení z široké nabídky rautového stolu, nealko nápojů či kávy a samozřejmě novoroční přípitek. Je připravena živá hudba včetně tance a večerem Vás bude provázet Libor Zajíček.

Kapacita je omezena, proto pozvání nabízíme prioritně Vám, našim příznivcům. Vstupenky můžete objednávat telefonicky na čísle: 475 205 018 nebo emailem na: info@pivovarnarychte.cz.

Mezi další novinky patří dárkové poukázky na restaurační a hotelové služby v hodnotách 500 Kč, 1000 Kč a 1600 Kč, které můžete nejen k Vánocům věnovat svým přátelům.

Netradičním dárkem může být i luxusní balení našeho piva Mazel ve dvoulitrovém džbánku za 399 Kč.

Soutěžíte rádi? Pak Vás zveme do soutěže s Ústeckým deníkem o nejvtipnější vánoční fotografii. Výhrou je Silvestr pro dvě osoby s novoročním ubytováním v hotelu Na Rychtě. Stačí poslat fotografii a hlasovat na webech Deníků od 13.12 do 26.12. 2010. Více informací na http://ustecky.denik.cz.

A jako dárek pod stromeček jsme Vám uvařili třetí pivo Ústečan – polotmavé 14° pivo s karamelovým nádechem. Čepujeme již od 17. prosince.

Krásné a bezstarostné vánoční svátky a do roku 2011 velkou dávku zdraví a spokojenosti.

Pivovar Hotel Na Rychtě

Zdroj: Pivovar Hotel Na Rychtě


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Tchoř

sobota, 18. prosinec 2010
23:52

18.12.2010:
Cedule před podnikem: DNES 18.12.2010 : UZAVŘENÁ SPOLEČNOST
Slečna v recepci: Promiňte, ale máme tu uzavřenou společnost.
Dotaz na lokaje v kvádru v chodbě do podniku: Můžeme si alespoň u výčepu dát vaše pivo? Odpověď: Ne, dnes je tu uzavřená společnost. Konec diskuse. ...
Opravdu nepěkná vizitka pro krátce fungující minipivovárek, kde se navíc pod jistě vynikající ležák podepisuje pan sládek Jaroslav Rottenborn.
Alespoň přístup k výčepu a možnost dát si pivo "na stojáka" by měly být v otvíracích hodinách stále přístupny normálním milovníkům piva. :-(


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

Rash

neděle, 19. prosinec 2010
15:30

Rash

to Tchoř: pokud restaurace svým zákazníkům nabízí i možnost uzavřených společností, nevidím v tom jediný problém. Nehledě na to, že informace o dnech, kdy bude restaurace z důvodu vánočních večírků pro ostatní zákazníky uzavřena, visí na stránkách pivovaru již od půlky listopadu.


napsal(a): Rash [Odpovědět]

Tomáš H.

neděle, 19. prosinec 2010
18:31

Tomáš H.

to Tchoř: nevidím na tom nic špatného anui pohoršujícího, prostě si celou Rychtu zamluvila firma, která tam pro své zaměstnance uspořádala vánoční večírek...
takže o co tu kráčí..
jinak, já tam byl osobně a v 14:15 jsem byl vyzván k zaplacení a o té uzavřené společnosti jsem věděl...
jinak na stránkách Rychty je tato informace dlouho známa, takže Vaše poznámka je nemístná...
zastavte se jindy, pokud-li nejste z daleka.. určo budete mít tu možnost ochutnat výborné pivo...


napsal(a): Tomáš H. [Odpovědět]

Adsense

14. květen 2024
14:45


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI