Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Gambrinus dá fanouškům tisíc piv zdarma, když se Indiáni dostanou do předkola play off

Co se píše o pivovarech a pivu


Gambrinus dá fanouškům tisíc piv zdarma, když se Indiáni dostanou do předkola play off

[pátek, 28. leden 2011]

Představitelé značky Gambrinus se rozhodli motivovat fandy HC Plzeň 1929 k další neutuchající podpoře plzeňských hokejistů, kteří usilují o účast v závěrečných bojích letošní Tipsport Extraligy. V případě, že se HC Plzeň umístí po základní části soutěže v první desítce a postoupí tak do předkola play off, vyčepuje pivovar zdarma symbolických deset sudů piva Gambrinus.

Potkala je sportovní tragédie, ale nevzdali to a bojují. Hokejisté Plzně přišli díky chybným registracím některých hráčů na podzim o devatenáct bodů, v tabulce se propadli do spodních pater. Na desátou příčku, která zaručuje postup do předkola play off, ztráceli tehdy třináct bodů. Tým vedený Martinem Strakou to nevzdal a ukázal, že dokáže bojovat. Velkou podporou v tomto boji jsou jim věrní plzeňští fanoušci. Ani ty téměř beznadějná situace neodradila a naopak byli vyburcováni k ještě větší podpoře svého týmu. HC Plzeň 1929 patří dlouhodobě mezi tři kluby s nejvyšší návštěvou na ligová utkání. Vedení pivovaru Gambrinus podobně jako fanoušci věří v postup Indiánů do závěrečných bojů letošní extraligy a je připraveno při oslavách postupu do předkola play off vyčepovat deset sudů (1000 piv) Gambrinusu.

"Věřil jsem našim, že to nevzdají již ve chvíli kdy, bylo rozhodnutí o odpočtu potvrzeno. Dnes, když jsme na jedenáctém, místě jsem o postupu přesvědčen. Poslední krok však bývá mnohdy nejtěžší, a tak mne napadlo motivovat naše fanoušky k ještě větší podpoře právě pro závěrečná kola základní části. Vypadá to, že nepříjemná situace tým sjednotila a morálně posílila a že se letos dostaneme hodně daleko," uvedl Jan Hlaváček, vrchní sládek pivovaru Gambrinus.

Zdroj: Zpravodajství Plzeň.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

hroch

pátek, 28. leden 2011
22:05

hroch

Ale je to dobrý for. Za deset sudů chemopiva se dostat do deníků a na net. Když se návštěvnost pohybuje mezi 4-6tis.diváků a před PlayOff bude plno 8tisíc lidí tak na každého je to něco víc než velký panák piva.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

MirEgg

sobota, 29. leden 2011
17:31

MirEgg

to hroch: Taky jsem se pozastavil nad množstvím piv... Kdyby dali symbolických 10 000 (že se dostali do desítky a dají "desítku", a aby vyšlo na každého fanouška aspoň jedno pivo...) tak bych to celkem pochopil, ale takhle? :-?


napsal(a): MirEgg [Odpovědět]

masakr

pátek, 28. leden 2011
21:21

Myslíte,že p.Hlaváček je ještě sládek nebo provozní chemik a co chudáci fanoušci,takhle jim v období chřipek podlomit zdraví:-)


napsal(a): masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Adsense

21. květen 2024
07:57


posted by: Inzerce

Krišot

pátek, 28. leden 2011
18:45

Krišot

Hlaváček zas oblbuje. :D :-?


napsal(a): Krišot [Odpovědět]

h.p

pátek, 28. leden 2011
12:46

Ani zadarmo, pane Hlaváčku, ani zadarmo...!!!


napsal(a): h.p (hrubes.pivo(a)seznam.cz) [Odpovědět]

tomino

pátek, 28. leden 2011
08:00

tomino

:D:D:D


napsal(a): tomino [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI