Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Předány další certifikáty kvality

Co se píše o pivovarech a pivu


Předány další certifikáty kvality

[čtvrtek, 2. červen 2011]

Další šestice hospod a restaurací obdržela certifikát kvality piva PRIMÁTOR. Certifikáty se udělují od loňského roku a mohou se jím pochlubit pouze nejlepší hospody, které čepují pivo zn. PRIMÁTOR.

Certifikátem se nově mohou pochlubit:

Pivnice Náchodský mlýn - Náchod

Restaurace Peklo - Nové Město nad Metují

Restaurace U Konvalinků - Česká Skalice

Sousedská restaurace - Tuněchody

TipSport bar - Heřmanův Městec

Certifikace by měla zákazníkům ukázet, která provozovna s pivem PRIMÁTOR se o pivo stará tím nejlepším způsobem a dodržuje všechny standardy kvality požadované pivovarem. Certifikace je rpováděna na základě dodržování řady náročných kritérií, jakými jsou např.: čistota výčepní techniky, pravidelná sanitace pivních vedení, čistota skla, mikrobiologická čistota piva a dalších. Takovéto provozovny, označené získaným certifikátem, by měly zákazníkovi garantovat, že mu zde bude načepováno originální pivo PRIMÁTOR tak, jak jej, po téměř tříměsíčním výrobním cyklu, chce sládek pivovaru prezentovat veřejnosti.

Součástí získání ceftifikace je samozřejmě povinnost dodržovat standardy kvality. Tu má zajisit pravidelná kontrola ceftifikovaných zařízení. Další podmínkou je také vzdělávání výčepních v oblasti péče o pivo. "Tento ceftifikát je skutečným oceněním té nejlepší péče o čepované pivo a pivovar jeho udělením dávaá najevo, že v takto oceněných provozovnách je podáváno pivo tak, jak má být." říká Jiří Holubář, obchodní manažer Pivovaru PRIMÁTOR.

Zdroj: Primátor.cz

http://www.primator.cz/uvod/52-pedny-dal-certifikty-kvality


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI