Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Hvězdami Pivofestu budou Věra Špinarová, Xindl X a Jaroslav Hutka

Co se píše o pivovarech a pivu


Hvězdami Pivofestu budou Věra Špinarová, Xindl X a Jaroslav Hutka

[čtvrtek, 9. červen 2011]

Věra Špinarová, Xindl X a Jaroslav Hutka dominují 8. ročníku Pivofestu, který se v sobotu uskuteční na Krakonošově náměstí. O nabídku lahodného moku se postará deset pivovarů. Vstupné na celodenní akci stojí 99 korun.

"Pivofest 2011 staví jako obvykle na třech osvědčených nosnících. Skvělé nabídce 10 pivovarů, výtečném pestrém programu, který letos nabízí vedle výše zmíněných hvězd také blues, moravské lidovky nebo reggae, a hlavně na příležitosti k pobavení se s přáteli," uvádějí organizátoři. Pivofestu se každoročně účastní tisícovky návštěvníků.

Z jeviště u trutnovské radnice letos zazní především výjimečný hlas Věry Špinarové, oblíbený a textově i hudebně velmi schopný rap-pop-folkový písničkář Xindl X s kapelou a celou sobotu uzavře písničkář Jaroslav Hutka.

Letošní Pivofest bude žánrově pestřejší než obvykle. "Pivofestovou sobotu načnou rockeři Český ruce z Náchodska a domácí Lith-Inn O'Wevidle. Následně všechny přítomné zklidní skvělé reggae v podání Mr.Cocoman & The Solid Vibes. Ze zcela jiného soudku zahrají dechaři Moravští muzikanti, které vystřídá blues trutnovských Blues Mystery. Poslední kapelou před headlinery budou královéhradečtí Memphis, kteří baví své fanoušky kvalitním pop-rockem," upřesňují pořadatelé.

Součástí dorovodného programu bude dopolední sraz historických vozidel a tradiční tombola. Pít se bude pivo deseti výrobců. "Samozřejmostí je domácí Krakonoš a náchodský Primátor. Vedle nich ochutnáte značky Bernard, Gambrinus, Pilsner Urquell, Novopacké pivo, Svijany, Rohozec, Tambor, Radegast Birrel a Frisco," dodávají.

Zdroj: Trutnovinky

http://www.trutnovinky.cz/index.php?gid=28521


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI