Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Do pivovaru míří veteráni

Co se píše o pivovarech a pivu


Do pivovaru míří veteráni

[čtvrtek, 9. červen 2011]

Milovníci a majitelé automobilových veteránů obsadí o tomto víkendu dalešický pivovar. Od pátku do neděle tu bude probíhat tradiční sraz nazvaný Po stopách hraběte Chorinského.

I když se účastníci do dějiště srazu začnou sjíždět už v pátek, hlavní program je naplánován na sobotu. Už od ranních hodin si budou moci zájemci o historická auta z řad veřejnosti vozy v prostorách pivovaru prohlédnout. Chybět nebudou opravdové skvosty ze začátku minulého století, historické motocykly a kola. Neodmyslitelnou součástí je i oblečení našich pradědečků a prababiček.

Účast na letošním sedmém ročníku prozatím přislíbilo na dvě stě majitelů aut. Letošní ročník opět nabídne módní přehlídku dobových plavek ve stylu Vančurova a Menzelova Rozmarného léta, kterou doplní rozmanité modely klobouků,“ doplnil Pavel Hájek, pořadatel srazu.

Spanilou jízdu veteránů odstartuje ve 13 hodin start nejstaršího vehiklu. Na trať se vozy vydají ve 14 hodin a jejich cílem bude Hartvíkovická pláž. Soutěž o nej tělo v plavkách bude probíhat přímo zde. Od 20 hodin bude program pokračovat v prostorách pivovaru. Bonusem pro účastníky setkání pak bude kromě taneční zábavy i koupání paní správcové.

Sraz organizuje jako každoročně 1. Veteran Car Club Třebíč a probíhat bude od 10. do 12. června v dalešickém pivovaru.

Zdroj: Třebíčský deník | Autorka: Lenka Novotná

http://trebicsky.denik.cz/zpravy_region/do-pivovaru-miri-veterani-20110609.html

[Dalešice] 12:23 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI