Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Budějovický Budvar zve na Budvar Fest

Co se píše o pivovarech a pivu


Budějovický Budvar zve na Budvar Fest

[čtvrtek, 16. červen 2011]

Budějovický Budvar připravil zajímavé zpestření nadcházejícího víkendu. V průběhu pátého ročníku rockového festivalu Budvar Fest se postupně představí 5 hudebních formací z České republiky. Hlavní hvězdou programu bude německá horror punková kapela The CRIMSON GHOSTS. Chybět nebude občerstvení, soutěže o ceny a projížďky na motorovém člunu na řece Malši. Pro případ deště bude pro diváky připraven pivní stan s kapacitou 500 míst k sezení. Akce se koná 18. června na parkovišti TJ Sokol v Českých Budějovicích od 13 hodin. Vstup zdarma.

Pestrý výběr tvrdší rockové hudby nabídne obyvatelům a návštěvníkům Českých Budějovic hudební festival Budvar Fest. Jeho již pátý ročník se koná v sobotu 18. června 2011 od 13 hodin na tradičním místě – tedy na parkovišti TJ Sokol v Českých Budějovicích.

Budvar Fest vstupuje již do svého pátého ročníku a stává se tradiční akcí, na kterou jsou fanoušci zvyklí a na kterou se těší. Lidem velmi vyhovuje možnost zpestřit si víkendový program přímo v centru města. Budvar Fest je pro nás generálkou na tradiční Den v Budvaru, který letos proběhne 10. září a nabídne divákům ještě bohatší program na dvou hudebních pódiích,“ říká Petr Klein, manažer promo akcí z Budějovického Budvaru.

V průběhu pátého ročníku rockového festivalu Budvar Fest se postupně představí 5 hudebních formací z České republiky. Hlavní hvězdou programu bude německá horror punková kapela The CRIMSON GHOSTS. Chybět nebude občerstvení, soutěže o ceny a projížďky na motorovém člunu na řece Malši. Pro případ deště bude pro diváky připraven pivní stan s kapacitou 500 míst k sezení. Vstup zdarma.

Zdroj: Tisková zpráva Budějovického Budvaru

http://budweiser-budvar.cz/pro-media/tiskove-zpravy/budvar-fest11.html


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI