Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Oslavte Velikonoce s Holbou

Co se píše o pivovarech a pivu


Oslavte Velikonoce s Holbou

[pátek, 23. březen 2012]

Světlý speciál Holba Šerák 13.51 je tentokrát k dispozici také v lahvích, označených velikonoční etiketou. 750 hl velikonočního speciálu zaplnilo 150 tisíc lahví, které jsou v prodeji v obchodní síti celé republiky.

Foto

Umožníme konzumentům dát si oblíbený Šerák speciál, který je běžně v prodeji v sudech, tentokrát v pohodlí domova,“ říká ředitel pivovaru Vladimír Zíka. Dosavadní odbyt zatím odpovídá zvýšenému zájmu o velikonoční edici, která bude k mámí pouze do vyprodání zásob.

Ve srovnání s běžným pivem má Šerák Speciál 13,51 nejen vyšší objem alkoholu, ale větší jsou také podíly sladu a speciálních odrůd aromatických chmelů. Šerák Speciál má mimořádně dlouhou dobu výroby a jen v ležáckých sklepích, kde dozrává a dokváší, stráví až 2 měsíce. Tak získává svoji plnou, chlebnatou chuť a výborný říz, takže ho není třeba uměle dosycovat. Podle sládka pivovaru Luďka Reichla, jde o zlatý mok, který se nepije na zahnání žízně, ale jeho konzumace přináší výjimečný zážitek. „Ideální je vypít jedno až dvě a vychutnat si jeho výjimečnost,“ radí Luděk Reichl a poukazuje nejen na jeho chuťové vlastnosti, ale i sytě zlatou barvu a hustou, smetanově bílou pěnu.

Holba Šerák je vlajkovou lodí značky a její speciály jsou vítaným zpestřením nabídky. Mají symbolickou stupňovitost, která se odvíjí od výšky nedalekého kopce Šerák. Dnes je Holba Šerák nejoblíbenějším pivem v Jeseníkách, se stále se zvyšující poptávkou v celé republice. Ryzí pivo si úspěšně razí cestu na saturovaném pivním trhu především díky osobité chuťové charakteristice a stabilně vysoké kvalitě piva. Pivovar Holba v loňském roce vystavil 336 tisíc hl piva a navýšil tak celkovou produkci o více než 11 procent, což představuje 35 tisíc hl piva.

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

emu

pátek, 23. březen 2012
23:16

emu

Tenhle speciál je v lahvích snad už několik let, ale každý rok se to vydává jako zdánlivě novinka :-)


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

Jana

sobota, 24. březen 2012
10:03

Jana

to emu:
Naposledy jsme ho pili jako speciál vánoční v Jeseníku v nádražce. A nic moc, takové nevýrazné pivo.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Adsense

23. květen 2024
18:35


posted by: Inzerce

Lama

sobota, 24. březen 2012
10:54

to Jana: Jenze tohle je svetly special, ten jste o Vanocich urcite nemela. Jinak ale souhlas, tehdy se to moc nepovedlo.


napsal(a): Lama [Odpovědět]

Jana

sobota, 24. březen 2012
13:54

Jana

to Lama:
Pravda, sorry. To byl polotmavý.


napsal(a): Jana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI