Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Staropramen sesbíral ceny za unikátní novinky.

Co se píše o pivovarech a pivu


Staropramen sesbíral ceny za unikátní novinky.

[pondělí, 21. květen 2012]

Staropramen získal tři ocenění v prestižní soutěži Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2012. V kategorii piv zvítězil Staropramen Nefiltrovaný. Další dvě ocenění si odnáší Staropramen Cool Lemon, jenž obdržel cenu poroty a navíc toto pivo s citrónovou příchutí zabodovalo i v hodnocení uživatelů mediálního partnera soutěže – portálu Aukro.cz, kteří nízkoalkoholický Cool Lemon označili za nejoblíbenější novinku.

Vítězství na této prestižní soutěži je pro Staropramen důkazem, že spotřebitelé oceňují novinky na českém pivním trhu, které se dokážou trefit do jejich chutí. Staropramenu se to v roce 2011 povedlo hned dvakrát. Nejprve v květnu, kdy spotřebitelům nabídl Staropramen Cool Lemon, čímž otevřel zcela nový segment osvěžujících piv s ovocnou příchutí a nízkým obsahem alkoholu. Od července nabídl Staropramen Nefiltrovaný, určený pro tradičnější pivaře, kteří ocení unikátní ležák připravený dle speciální receptury s přidáním pšeničného sladu.

Získaných ocenění si velmi vážíme. Zvláště to pak platí pro ta, která jsou přímo od našich spotřebitelů. Pevně věříme, že je potěšíme i dalšími novinkami, které připravujeme,“ říká mluvčí pivovaru Staropramen Pavel Barvík.

Právě spotřebitelé byli totiž ti, kteří o vítězství Staropramenu Nefiltrovaného v kategorii piv rozhodli. O přihlášených produktech hlasovalo na 4 000 respondentů širokého průzkumu, jenž bral v potaz například věk, pohlaví region a velikost místa bydliště. Výrobky jsou poté oceněny na základě skóre tvořeného dojmem z výrobku (obal, značka a očekávání od produktu) a úmyslem jeho opětovného zakoupení.

Vítězný Staropramen Nefiltrovaný je unikátní ležák, který připravoval tým vrchního sládka pivovaru Zdeňka Luxe tak, aby jeho konzumentům poskytl i ve všedních dnech nevšední chuťový zážitek. Nefiltrovaný má typický zákal a velmi osobitou neuhlazenou chuť, podpořenou příjemnou chlebovinkou díky podílu pšeničného sladu. Harmonii vůně i chuti podpořili smíchovští pivovarníci velmi malým množstvím koriandru. Staropramen Nefiltrovaný si získal své místo jak na stolech domácností, tak v hospodách a restauracích.

Jak odborné porotě, tak i uživatelům portálu Aukro, který se stal mediálním partnerem soutěže, zachutnala další loňská novinka – Staropramen Cool Lemon. Toto nízkoalkoholické pivo s příchutí citronu po uvedení do obchodní sítě i do hospod a restaurací změnilo český pivní trh. Na úspěch Staropramenu Cool Lemonu nyní navazuje i další novinka - Staropramenu Cool Grep.

Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2012

Jedná se o marketingový program, který již 12. rokem monitoruje, oceňuje a podporuje nové a inovativní výrobky nebo výrobkové řady uvedené na český rychloobrátkový trh během předchozího roku a půl. Oceněné produkty jsou vyhlášeny na základě průzkumu v ČR provedeného na reprezentativním vzorku 4 000 respondentů. Ocenění probíhá na slavnostní závěrečné ceremonii konané v Praze v květnu. Více na www.volba-spotrebitelu.cz.

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI