Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Tip na znamenité letní osvěžení: ovocná piva a originální cidery v Les Moules

Co se píše o pivovarech a pivu


Tip na znamenité letní osvěžení: ovocná piva a originální cidery v Les Moules

[úterý, 5. červen 2012]

Mimořádnou nabídku letních točených piv připravili v Belgian Beer Cafe Les Moules v Pařížské ulici. Vyhlášená belgická restaurace je jedním z mála míst v České republice, kde čepují exotické letní speciály. K nejžádanějším patří třešňový Brussels Kriek nebo grepový Pink Killer. Spokojeni budou také četní příznivci a příznivkyně originálního cideru, zkvašeného jablečného moštu s různými stupni alkoholu, jehož obliba u nás stále roste. Nyní je v Les Moules na výběr hned z několika příchutí: jablko, hruška, lesní ovoce, limeta a bez.

Sluníčkem rozpálené dny zpříjemní a nečekanými kombinacemi chutí i způsobem podávání překvapí ovocná piva Mongozo – kokos: Pivo s příchutí kokosu a nasládlým dozníváním. Původní receptura pochází z oblasti afrického Konga, kde byla po staletí předávána z matky na dceru (pivo totiž vařily výhradně ženy). Základem je slad z merlíku chilského. Podává se, jak jinak, ve skořápce kokosového ořechu.

Mongozo – mango: Pivo s příchutí zralého manga a nasládlým dozníváním, svrchně kvašené na ovoci. Původní receptura pochází z oblasti afrického Konga. Obě ovocná piva jsou ideálním doplňkem k exotickým pokrmům, velice žádaná jsou také jako alternativa míchaných nápojů.

Belgian Beer Cafe Les Moules každý den nabízí neuvěřitelných sto druhů piv a k nim výtečné chuťovky k pití, lehké letní saláty i vydatná hlavní jídla. Vychutnat si je můžete na venkovní zahrádce nebo ve stylovém interiéru restaurace.

Aktuální informace o nabídce Belgian Beer Cafe Les Moules na www.lesmoules.cz. Lahvová piva je možné zakoupit také prostřednictvím e-shopu.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI