Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Jubilejní Radegast den uvede hvězdné kapely

Co se píše o pivovarech a pivu


Jubilejní Radegast den uvede hvězdné kapely

[úterý, 5. červen 2012]

Mimořádný hudební zážitek přinese jubilejní 10. ročník Radegast dne. Do Nošovic se v sobotu 15. září sjedou hvězdy české a slovenské hudební scény. Dohromady by poskládaly desítky prestižních cen, mezi nimiž nechybí Anděl, Český slavík, Aurel či slovenská Grammy. Pod Beskydami zahrají Chinaski, No Name, Mandrage, Charlie Straight, Wohnout a další. Známé interprety doplní také vítěz soutěže pro amatérské moravské kapely Radegast Líheň, kterým se letos stala skupina VSPH. Na návštěvníky také bude čekat nefiltrovaný ležák Radegast.

Pro jubilejní 10. ročník Radegast dne se nám podařilo dát dohromady kapely zvučných jmen. Ocenění, které posbíraly během své hudební kariéry, jsou myslím skvělou vizitkou. Čtyři z kapel, které nám na Radegast dni zahrají, se mohou pochlubit vítězstvím v soutěži Anděl. Velkým lákadlem bude určitě Mandrage, letošní vítěz kategorie Skupina roku. Chinaski mají sošky za nejlepší kapelu roku hned dvě a k tomu i triumf v anketě Český slavík. Řadu cen získali i slovenští No Name. To je skvělá pozvánka pro všechny milovníky správně hořkého piva i dobré muziky,“ řekl Michal Kučera, specialista značky Radegast.

Přesný časový harmonogram organizátoři zatím dolaďují. Jisté je, že jedna z hlavních hvězd, kapela No Name, rozhýbe zábavu již brzy odpoledne. Večerní program pak uzavřou Chinaski.

Čepovat se bude nefiltrovaný ležák, pro řidiče bude k dispozici Birell. Lidé budou také moci navštívit pivovar a projít si celou exkurzní trasu. Připravuje se ještě další doprovodný program, který bude včas komunikován.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI