Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Zaměstnanci Plzeňského Prazdroje dostanou na dovolenou produktové novinky

Co se píše o pivovarech a pivu


Zaměstnanci Plzeňského Prazdroje dostanou na dovolenou produktové novinky

[pátek, 15. červen 2012]

Plzeňský Prazdroj opět přibalí svým zaměstnancům pivo na dovolenou. Jako dobrý zaměstnavatel poskytuje zaměstnancům řadu benefitů, z nichž většina vychází z kolektivní smlouvy, jako například příděl piva. V době letní dovolené tak zaměstnanci dostanou jak nový Gambrinus Originál 10°, tak ochucené osvěžující míchané nápoje z piva a přírodní ovocné šťávy, kterou jsou rovněž novinkou letošního roku.

Zaměstnanci před létem dostanou balíček 48 piv v plechovkovém balení. Základem je klasický ležák Pilsner Urquell a pak následují letošní novinky: nové míchané nápoje z piva a přírodní ovocné šťávy, tedy Gambrinus řízný citron a Gambrinus limetka & bezinka. Nebude chybět ani Gambrinus Originál 10°, pivo s plnější chutí díky vyššímu dávkování sladu a chmele. Chceme i touto formou poděkování za dobrou práci utvrdit naše zaměstnance v tom, že sledujeme přání spotřebitelů a umíme jim vycházet vstříc,“ uvedl Ivan Balogh, ředitel oddělení lidského kapitálu Plzeňského Prazdroje.

Benefity zaměstnanců Plzeňského Prazdroje byly letos rozšířeny a využití benefitních bodů se nově vztahuje také na příspěvek na dopravu do zaměstnání, životní pojištění, pojištění odpovědnosti zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli. V nabídce zůstává také podpora v oblasti sportu, kultury a individuální relaxace.

Celková roční hodnota benefitů udělovaných Plzeňským Prazdrojem na jednoho zaměstnance přesahuje částku 16 tisíc Kč.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI