Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Staropramen se spojil s Mall.cz a odměňuje své spotřebitele

Co se píše o pivovarech a pivu


Staropramen se spojil s Mall.cz a odměňuje své spotřebitele

[čtvrtek, 3. říjen 2013]

Akce „vyBAV SE HUDBOU“ přináší tisíce slev.

• Staropramen rozdává slevy na nákup na Mall.cz v hodnotě 4 775 000 Kč

• Slevové kódy budou pod víčky lahví i na herní losech v hospodách a restauracích

• „vyBAV SE HUDBOU“ je další aktivitou hudebního konceptu Staropramenu

• Akce bude podpořena TV kampaní

Značka Staropramen a internetová obchodní galerie Mall.cz zahájili cross promotion přinášející tisíce slev. Za nákup piva Staropramen Světlý v obchodech i hospodách mohou zákazníci získat slevu až 500 Kč na jakýkoliv produkt v sekcích Elektronika a Mobily&GPS. Celková částka poskytnutých slev se může vyšplhat až do výše 4 775 000 Kč. Akce „vyBAV SE HUDBOU“ potrvá od října do 14. 12. 2013, případně do vyčerpání vyhrazené sumy.

Pro Staropramen je hudba od letošního roku hlavní zážitkovou aktivitou. Výlety s kamarády na koncerty kamkoliv na světě, desítky volných vstupenek na letní hudební festivaly nebo na koncerty světových kapel v O2 aréně či v Synot Tip Aréně. To byly letošní odměny fanouškům piva Staropramen v rámci jeho hudebního konceptu. Díky tomu si spotřebitelé Staropramenu mohli užívat hudbu naživo.

Nynější promoakce značky Staropramen a internetového obchodu Mall.cz nazvaná „vyBAV SE HUDBOU“ přináší možnost si pořídit například hudební vybavení, na němž si svoji oblíbenou hudbu mohou přehrávat.

Období letních hudebních festivalů už je za námi, ale to neznamená, že by naši zákazníci měli zůstat bez hudby. Proto jim nabízíme možnost ji poslouchat prostřednictvím nových hudebních zařízení, která si se slevou mohou koupit prostřednictvím jednoho z největších internetových prodejců v Česku,“ říká Soňa Bušová, manažerka značky Staropramen

Zákazníci mají dva způsoby, jak slevu na nákup získat. Ten první spočívá ve sbírání kódů ukrytých pod víčky piva Staropramen Světlý ve skleněných i plastových lahvích. Za kódy zadané do speciální microsite na stránkách www.staropramen.cz získají zákazníci odměnu v podobě slevy na Mall.cz v hodnotě 50 Kč, 100 Kč, 200 Kč a 300 Kč.

Druhou možností, jak se do sbírání slev zapojit, je zajít si na čepované pivo Staropramen Světlý do některé z 1500 hospod a restaurací, které se akce účastní. V nich spotřebitelé za vypitá piva získají samolepky. V tomto případě budou slevy ve výši 250, 300 a 500 Kč.

Časová nabídka na vyčerpání získaných slev je pevně ohraničena maximální částkou 4 775 000 Kč. Nejpozději spotřebitelská promotion skončí 14. prosince 2013. Kolik peněz již bylo formou slev rozdáno je možné on-line sledovat na internetových stránkách Staropramenu www.staropramen.cz.

Cross promotion připravila agentura Rituál. Televizní spot je dílem agentury Zouny and Rubicam. Média nakoupila mediální agentura Universal McCann. Promoční balení vytvořila designová agentura Cocoon.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI