Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Velkopopovický Kozel


Pivní.info








Klobáskofest v pivovaru Velké Popovice

[středa, 13. listopad 2013]





Ke kozlovi na srnce

[středa, 14. listopad 2012]





Především pro milovníky grilování, táboráků a posezení s přáteli pod širým nebem připravila značka Velkopopovický Kozel novinku v podobě jedenáctistupňového piva, baleného v originální PET 1,25l lahvi. Novinku ocení všichni, kteří se rádi odmění oblíbeným Kozlem 11° nejen o víkendovém grilování, ale třeba i v cíli svých turistických výšlapů. Lahev totiž díky optimalizovanému objemu 1,25l skvěle padne do ruky. Za povedeným vzhledem nového obalu stojí poctivá práce designéra Jana Čapka.

Foto

Blíží se jaro a s ním opět čas grilování, táboráků a posezení s přáteli v přírodě. Velkopopovický Kozel připravil pro tyto příležitosti praktickou novinku. Oblíbená jedenáctka, která je vyrobena ze tří druhů sladu a podpořena jemnou hořkostí chmele bude nyní k dostání v praktickém obalu o objemu 1,25 l. „Lahev pojme dvě piva a ještě zbude na podlití grilovaného masa. Právě grilování, opékání a rožnění jsou nejčastěji zmiňované aktivity, které uvádějí spotřebitelé jako ideální příležitosti pro nákup piva v PET láhvi“, vysvětluje neobvyklou velikost lahve manažer značky Velkopopovický Kozel, Vladimír Vaněk. Menší lahev Velkopopovického Kozla 11° je také lépe uchopitelná do ruky, což ocení nejen ženy, ale všichni turisté, kteří si přibalují svého oblíbeného Kozla s sebou na výlety.

Balení piva do plastu má mnoho výhod, je praktické, lehké, nerozbitné a dobré pro manipulaci. Obliba piva v plastových lahvích u českých zákazníků roste, na konci roku 2011 činil jeho podíl již 16% z celkových prodejů baleného piva, což je více než podíl piva v plechovkách. Prodeje stoupají v přímé úměře s pěkným počasím a grilovací sezónou. Stabilně rostoucí je u nás také trh jedenáctistupňových piv. Kozel tak vychází znovu vstříc přáním svých spotřebitelů. Za povedeným vzhledem nového obalu pro Kozla stojí znovu poctivá práce designéra Jana Čapka. Na zpracování a design plastových lahví se kladou vysoké nároky. Lahev musí splňovat celou řadu technických parametrů, nesmí se kácet na lince, musí vydržet plnění, přepravu a zároveň by měla splňovat ergonomická a v neposlední řadě i estetická kritéria.

Poptávka po segmentu jedenáctistupňových piv je čím dál větší. Velkopopovický Kozel na změny pružně reaguje a díky tomu zaznamenala obliba Kozla 11° mezi českými milovníky piva v posledních létech výrazný nárůst. Jeho perfektně vypilovaná chuť získala rovněž řadu ocenění v českých i mezinárodních prestižních soutěží: 2011 – Vítěz testu MF Dnes v kategorii 11° piv; 2011 – Vítěz poháru Pivex v kategorii 11° piv; 2010 – 2. místo Australian Beer Awards; 2. místo v soutěži České pivo roku

Tisková zpráva



«« « Strana 7 z 12 » »»
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI